Nike Kobe 8 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Kobe 8 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 29 mei 2015

Wat is de baard trend voor de zomer? Wat zijn de kledingtrends voor heren dit seizoen? En wat is het hipste herenkapsel? Het is bijna zomer en dus zetten we de belangrijkste trends voor heren op een rij.

Nike Kobe 8 Schoenen Netherlands, De broek

De pantalon ontstijgt de werkvloer, het is de trend om deze ook casual te dragen. Combineer de pantalon dan met een t-shirt, denim overhemd of een sweater. Zelfs de pantalon met bandplooi komt terug, maar wel met een mooie slanke pijp. Zowel voor spijkerbroeken, chino's en de pantalon geldt dat 'hoog water' hip is: blote enkels dus. Worden de temperaturen hoger, kies dan voor shorts.

Nike Kobe 8 Schoenen Netherlands (Witte) sneakers

De sportswear heeft grote invloed op de mannenmode en het combineren van sportieve en zakelijke kleding is een grote trend. Het belangrijkste voorbeeld daarvan is het dragen van sneakers bij klassieke mannenmode. Denk aan zakelijke kleding gecombineerd met sportieve schoenen. Ook een mooi overhemd met een donkere jeans combineert goed met sneakers. Witte sneakers zijn daarbij de top van de trend, maar tinten grijs en zwart zijn ook goed.

Prints

Mannenmode saai? Niks van waar! Prints blijven een trend voor mannen, en we zien ze overal. Shirts, truien, colberts en korte broeken worden allemaal opgefleurd met een printje. Dat kunnen bloemenprints zijn, maar ook etnische prints en grafische prints zijn goed. Combineren van prints mag, maar zorg wel dat het geen overkill wordt.

Nike Kobe 8 Schoenen Netherlands De baard

In vergelijking met vorig jaar wordt de baard iets beschaafder, deze zomer is de strakke baard een trend. De strakke baard mag wel vol zijn, maar moet in tegenstelling tot vorig jaar netjes onderhouden zijn. Breng eens een bezoekje aan de barbier om de juiste lijnen te zetten, zodat u deze daarna goed zelf kunt onderhouden.

Herenkapsels

Kopen Nike Air Max 1 Heren Running Nieuwe Schoenen Roralblue/White Belgium Store Nike Kobe 8 Schoenen Netherlands De herenkapsels blijven grotendeels hetzelfde als vorig jaar. Het verschil is wel, dat het dit jaar wat rustiger en zakelijker mag: extreem hip hoeft niet meer. Een verzorgde hairdo is belangrijk, maar 'back to basic' is het credo en het gebruik van verzorgingsproducten wordt minimaal. Vermijd producten die het haar glans geven, de natuurlijke look is belangrijker. De belangrijkste herenkapsels blijven een mooie korte coupe, de fringe en de undercut.

[Beeld: Van den Assem Schoenen, Pinterest, Tekst: Anniek de Hoop]