Nike Kobe 9 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Kobe 9 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 22 april 2015

Volgt u fashionbloggers? Wanneer u outfitinspiratie wilt opdoen, is het bekijken van modeblogs echt een aanrader. Browsen door de verschillende fashionblogs brengt u namelijk op een boel ideeën. Soms zijn de outfits onbetaalbaar, maar de manier waarop de bloggers kleding combineren, is voor mij reden genoeg om ze regelmatig te bezoeken. Ook inspiratie opdoen? Wij noemen 4 van onze favoriete sites van fashionbloggers.

Nike Kobe 9 Schoenen Netherlands, Fashionable Française
De mode die deze fashionblogger draagt valt regelmatig in de categorie onbetaalbaar, maar toch blijf ik haar site trouw bezoeken. De elegantie die haar outfits uitstralen, zelfs als ze mega oversized zijn, is noemenswaardig. Een typische Française, met een voorliefde voor Deense mode.

www.camilleovertherainbow.com

Nike Kobe 9 Schoenen Netherlands Sneakers!

De Nederlandse Debby is een echter sneakerfreak. Haar collectie schoenen is om te watertanden. Debby combineert dure items als een designerbag met high street fashion, en creëert zo een stijlvolle look. Nooit extreem, maar wel altijd goed.

www.sixfeetfromtheedge.com

Combineren moet je leren
Deze fashionable mama is een ster in het combineren van items op een vernieuwende manier. Niet altijd is het mijn smaak, soms moet ik er aan wennen, maar steeds is het geniaal. Charlotte draagt regelmatig de musthaves of de schoenen die op andere fashionblogs ook wel voorbij komen, maar zij weet er keer op keer een totaal eigen look mee te maken.

Nike Kobe 9 Schoenen Netherlands www.thefashionguitar.com

Stylescrapbook
Fashionblogger Andy is niet vies van kleur en printjes en weet altijd leuke outfits met een uitgesproken karakter samen te stellen. Loafers, sneakers, hoge hakken, de variatie in haar looks is enorm. Daarom is haar blog altijd weer een bron van inspiratie.

www.stylescrapbook.com

Kopen Nike Air Max 1 Heren Renschoenen Grain/Ironstone BE Nieuwe Nike Kobe 9 Schoenen Netherlands Heeft u favoriete bloggers of zijn er sites die u graag bezoekt?

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]