Nike Kyrie 1 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Kyrie 1 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 18 maart 2015

Naast de designers, de catwalks en de streetstyle fashionista's, is er nog een andere inspiratiebron voor het ontdekken van de nieuwste voorjaarskleuren. Pantone voorspelt elk jaar de trendkleuren, voor dames en heren. Lees gauw mee welke kleuren dit voorjaar het meest gedragen zullen worden.

Nike Kyrie 1 Schoenen Netherlands, Trendkleuren voor dames

Eerderschreef ik al dat het op de catwalks een dolle boel was, met een regenboog aan kleuren. Ook bij Pantone zien we een vrolijk palet, maar de kleuren blijven zacht. In plaats van hard geel kiest Pantone bijvoorbeeld voor Custard. Het kleurenpalet heeft een dromerige sfeer, waarmee retro, folklore en bloemenprints samengesteld kunnen worden. Een belangrijke voorjaarskleur is blauw. Pantone heeft maar liefst drie blauwtinten opgenomen: het zachte Aquamarine, een wat fellere Scuba Blue en het klassiekere Classic Blue. Ook de kleur Toasted Almond zullen we veel gaan zien dit voorjaar, mede door de populariteit van de seventies trend.

Nike Kyrie 1 Schoenen Netherlands Voorjaarskleuren voor heren

Kopen Nike Air Max 1 Dames Renschoenen Filament/Green-Lemon Belgiƫ Verkooppunten Het kleurenpalet voor heren wijkt dit voorjaar meer af van de damesmode dan we de laatste seizoenen gezien hebben. Waar het palet voor vrouwen vernieuwing uitstraalt, benadrukt de herenmode de behoefte aan fundamentele kleuren. We zien vertrouwde tinten als het zachte Dusk Blue en Toasted Almond, die een basisplek in de mannengarderobe hebben veroverd. Het groene Woodbine en de aardkleur Sandstone voegen een stukje natuur toe aan het palet. De meest fashion-forward tint in het palet is de Lavender Herb. Paars wint aan populariteit bij de mannen. Deze zachte variant is prachtig in combinatie met het donkergroen of donkergrijs.

[Beeld: Pantone, Tekst: Anniek de Hoop]