Nike Kyrie 2 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Kyrie 2 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 16 februari 2015

Schoenen spelen steeds vaker de hoofdrol in een outfit. Een mooi paar schoenen maakt uw outfit af en versterkt uw identiteit. Toch is het niet geheel onbelangrijk dat schoenen naast een mooie uitstraling ook optimaal comfort bieden. Van den Assem Schoenen zocht voor u uit wat in 2014 de meest gekochte modellen waren. En waar in Nederland de grootste en kleinste voeten rondlopen.

Nike Kyrie 2 Schoenen Netherlands, Flevoland heeft de kleinste voeten

Voeten zijn er in allerlei soorten en maten, maar wat waren nu de meest voorkomende schoenmaten in ons land in 2014? Het grootste gedeelte van de dames bestelt haar schoenen in maat 39. Dit is dan ook de reden dat deze maat tijdens de uitverkoop zeer schaars is. De dames met gemiddeld de kleinste voeten lopen rond in Noord-Brabant en Flevoland. Hier is maat 38 de populairste maat. Bij de heren wordt maat 42 het meest gekocht. Met maat 44, hebben de mannen in Overijssel gemiddeld de grootse voeten van Nederland. Net als bij de dames, heeft Flevoland de meeste mannen met kleine voeten, met gemiddeld maat 40. Verder hebben de meeste kinderen in Nederland maat 34.

Nike Kyrie 2 Schoenen Netherlands Welk schoentype bent u?

De keuze in type schoenen wordt lichtelijk beïnvloed door leeftijd. Onder dames zijn booties en sneakers in alle leeftijdscategorieën favoriet, al begint dit aantal na de leeftijd van 50-60 jaar enigszins af te nemen. Een ander opvallend feit is dat pumps onder alle leeftijden bij dames gewild zijn. Boven de leeftijd van 50 tot 60 jaar neemt, niet geheel verrassend, het aankopen van luxe pantoffels en andere modecomfort schoenen toe. Verder schaffen vrouwen tussen de 40 en 50 jaar de meeste damesschoenen aan. Uit ons onderzoek is verder gebleken dat kinderschoenen het meeste worden gekocht door vrouwen tussen de 30 en 40 jaar. Booties zijn ook onder tieners erg populair. Pumps zijn echter onder tienermeisjes niet populair. Bij de heren tenslotte is er een grote liefde voor sneakers en veterschoenen te zien, al neemt deze liefde naarmate de leeftijd toeneemt wel af. Loafers blijven in leeftijdscategorie 20 tot 40 jaar een zeer gewild item. En pantoffels zijn, net zoals bij dames, het meest populair onder de heren van 60 jaar en ouder.

Schoenentrends 2014

In 2014 was er op de catwalk een duidelijke schoenentrend zichtbaar: de booties en sneakers zijn terug van weggeweest. Deze schoenentrend is duidelijk terug te zien in het aankooppatroon van de consument. Bij dames bestaat bijna de helft van alle aankopen uit booties. Een waar mode item dat in 2014, maar ook dit jaar, niet in uw schoenenkast mag ontbreken! De bootie is ook onder mannen populair, maar de sneaker steekt met kop en schouders boven alle modellen uit. De sneaker neemt bij dames een mooie tweede plaats in. Ook kinderen geven de voorkeur aan een paar sneakers of booties.

Kopen Nike Air Max 1 Dames Renschoenen Licht Jade/Blue-White Belgium Outlet Nike Kyrie 2 Schoenen Netherlands

[Beeld: Via Vai, Tekst: Dominique Brouwer]