Nike Lebron 11 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Lebron 11 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 09 januari 2015

Moschino is allesbehalve een onbekende naam in de modewereld. Maar kent u het merk ook? Misschien niet bij naam, maar wie weleens een modetijdschrift openslaat, kan niet om het merk heen.

Nike Lebron 11 Schoenen Netherlands, Streetstyle
Franco Moschino startte zijn label in 1983. Moschino en zijn label werden snel beroemd vanwege de innovatieve, kleurrijke designs en scherpe houding tegenover de mode-industrie. De kleding is uitgesproken vrouwelijk of mannelijk, altijd een tikkeltje brutaal en tegen de trends in.

Mode met een glimlach
Moschino is dan ook niet voor muurbloempjes. Want wie in een knalgele Spongebob outfit de straat over durft, moet wel zelfverzekerd zijn – en een flinke dosis humor bezitten. Sinds ontwerper Jeremy Scott in 2013 creative director werd, zijn er een groot aantal opvallende ontwerpen de revue gepasseerd. Zo zagen we collecties met Spongebob-, McDonalds- en Barbie-thema en de gekke telefoonhoesjes waren een instant hit.

Nike Lebron 11 Schoenen Netherlands Love Moschino
De collecties van het merk mogen dan zeer uitgesproken zijn en niet iedereen zal de stijl van het merk waarderen. Toch snap ik de liefde van de modewereld voor Moschino wel. Moschino maakt fashion minder serieus en dat kan ik best waarderen. Een Barbie-outfit laat ik nog steeds graag aan anderen over, maar de tassencollectie van Moschino mag er zeker wezen.

Moschino tassen
Bent u op zoek naar een unieke stijl? Ook met een tas van Moschino maakt u een statement. De tassencollectie van Moschino bij Van den Assem is opvallend in details. Afgewerkt met kenmerkende Moschino-details hebben de tassen een vrouwelijke streetstyle uitstraling. Vooral de roze clutch (die tevens als crossbody bag gedragen kan worden) vind ik een geweldig exemplaar.

Kopen Nike Air Max 1 Heren Running Nieuwe Schoenen Grey/White/Black Belgium Online Bekijk hier de volledige collectie Moschino tassen en laat u charmeren door het merk.

[Beeld: Van den Assem Schoenen, Moschino, Tekst: Anniek de Hoop]