Nike Lebron 13 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Lebron 13 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 17 april 2015

Teva sandalen roepen bij velen een boel associaties op. Grote kans dat u de sandalen associeert met wandelaars. Dat klopt ook wel, want de sandalen zijn ontwikkeld met als doel het ontdekken van de wereld gemakkelijker te maken. Echt waar! Lees gauw meer over het merk Teva.

Nike Lebron 13 Schoenen Netherlands, Sandalen om de wereld te ontdekken
Teva sandalen zijn bedacht door een gids van de Grand Canyon. Hij realiseerde zich dat veel mensen het verlangen koesteren om avontuurlijker te zijn, maar dat zij zich tegengehouden voelen. De reden daarvoor: ze beschikken niet over de juiste schoenen om de vrijheid van alles doen wat je wilt doen te ervaren.

Daarom ontwikkelde deze gids in 1984 de Teva Original: een primitieve sandaal van een horlogebandje met klittenband, welk is bevestigd aan een teenslipper. Het concept was goed en de Teva sandaal werd al snel omarmd door avonturiers in de dop.

Nike Lebron 13 Schoenen Netherlands Teva = spontaniteit
De 'strap in and go' Teva sandaal staat voor spontaniteit, de wereld ontdekken en de vrijheid om alles te kunnen doen. Deze sandalen raakt u niet kwijt, zoals een teenslipper, en zitten zo comfortabel dat het voelt alsof u op wolken loopt. Niks houdt u meer tegen om te genieten van het leven en alles eruit te halen. Een mooie mentaliteit!

Kopen Nike Air Max 1 Hyperfuse Schoenen Grijs Belgiƫ Goedkoop Teva sandalen een trend
Teva sandalen maken momenteel een ware comeback. Teva is mode: het merk werkt samen met rebelse modemerken als Opening Ceremony en Nasty Gal. En sinds designer Marc Jacobs zijn modellen vorig jaar de catwalk op stuurde met Teva's aan de voeten, zou de Teva sandalentrend wel eens heel groot kunnen worden deze zomer.

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]