Nike Lebron Soldier 9 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Lebron Soldier 9 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 04 maart 2015

Ook voor kinderen zijn er trends in mode en schoenen. Nu het nieuwe seizoen begint te kriebelen en de nieuwe collecties verschijnen, geven wij u graag een update over de hipste sneakers voor kinderen.

Nike Lebron Soldier 9 Schoenen Netherlands, De sneakertrend ook voor kids

Kinderkleding wordt al een aantal seizoenen beïnvloed door volwassen looks. We zien dus dat de sneakertrend voor kinderen net zo groot is als voor volwassenen. In de zomer van 2015 mag het voor kinderen echter wel wat speelser.

Nike Lebron Soldier 9 Schoenen Netherlands Vrolijke kindersneakers

De trends in kinderkleding zijn: speels, sportief, kleurrijk, vrolijk en supercool. Deze trends zijn goed terug te zien in de collectie sneakers voor kinderen. Veel verschillende kleuren en prints, dierenprints en metallic details maken de schoenen speels. Multicolor, van hard geel tot zachte pastels, blijft een trend. De harde en zachte kleuren mogen ook gemixt worden. Lekker stoer!

Kopen Nike Air Max 1 Heren Renschoenen Lucky Green/White-Red Belgium Store Geheel volgens de trends selecteerden wij de leukste kindersneakers.

[Beeld: Pinterest, Tekst: Anniek de Hoop]