Nike Lunar 4.0 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Lunar 4.0 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 13 maart 2015

Konden de adidas Superstars nóg cooler? Wij dachten van niet, maar adidas bewijst ons het tegendeel. Het merk werkte samen met niemand minder dan Pharrell Williams. Het muziekgenie ontwierp al eens eerder voor adidas en ook de nieuwe Superstar Supercolor collectie is geniaal.

Nike Lunar 4.0 Schoenen Netherlands, De Superstar sneakers zijn al een hit onder fashionista's, maar de nieuwe collectie van adidas zal de hype alleen nog maar groter maken. In samenwerking met Pharrell wordt een grote collectie Superstars in maar liefst 50 verschillende kleuren gelanceerd: het adidas Superstar Supercolor pack.

50 kleuren Pharrell, 50 kleuren adidas

Nike Lunar 4.0 Schoenen Netherlands Met de 50 verschillende kleuren van de Superstar sneaker wil Pharrell laten zien dat iedereen hetzelfde, maar toch anders is. Of, om zijn eigen woorden te gebruiken: “Supercolor is a celebration of equality through diversity.”

Echter, 'alleen maar' 50 kleuren van een schoen uitgeven was voor Pharrell niet bijzonder genoeg. De artiest heeft daarom speciale accenten aan de Superstar toegevoegd: die hiel is voorzien van het Adidas-Pharrell-logo en de binnenkant van de schoen is kleurrijk geïllustreerd.

Vanaf 27 maart verkrijgbaar, ook bij Van den Assem Schoenen

Kopen Nike Air Max 1 Dames Renschoenen Citron/White-Turquoise Belgiƫ Goedkoop De Supercolor Superstars van Pharrell zijn vanaf 27 maart a.s. beschikbaar. Ik vermoed dat de schoenen als warme broodjes over de (digitale) toonbank zullen vliegen. Bekijk de beelden dus goed en maak vast uw keus. Gelukkig heeft u nog twee weken, want met zoveel verschillende kleuren wordt het moeilijk kiezen...

[Beeld: adidas, Tekst: Anniek de Hoop]

Nike Lunar 4.0 Schoenen Netherlands