Nike Lunar 5.0 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Lunar 5.0 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 13 februari 2015

adidas maakt een ware comeback – al is het merk natuurlijk nooit echt weggeweest. Terug naar de basis is een trend en vooral adidas Originals zijn nu dan ook superhip. Het begon met de Stan Smith sneakers, die wereldwijd ineens een hit waren onder fashionista's. We zagen zelfs witte sportschoenen opduiken in de collecties van diverse high fashionmerken als Isabel Marant.

Nike Lunar 5.0 Schoenen Netherlands, Vervolgens was het de beurt aan de adidas Superstar, met de kenmerkende plastic neus en drie strepen op de zijkant. Inmiddels zien we ook het model Flux of de Gazelle steeds vaker aan de voeten van modeliefhebbers.

De hype rondom adidas blijft nog even, nu ze wederom een collectie maken met een celeb: zangeres Rita Ora ontwierp een lijn voor het merk.

Nike Lunar 5.0 Schoenen Netherlands Rita Ora x adidas Originals

De collectie van Rita Ora x adidas Originals bestaat uit diverse kledingstukken en de hippe adidas Superstars. Net als de zangeres is het een opvallende collectie. Bekijk een aantal beelden uit de collectie hieronder.

Kopen Nike Air Max 1 Dames Renschoenen Club Purpleest Belgium Store Toch liever witte Stan Smith of adidas Superstars? Bekijk hierde collectie adidas Originals.

[Beeld: Adidas, Camilleovertherainbow.com en notdressedaslamb.com, Tekst: Anniek de Hoop]