Nike Roshe Fragment Design 3 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Roshe Fragment Design 3 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 22 oktober 2015

Sneakers blijven hot, hot, hot. Waren het eerst vooral sportieve sneakers van Nike en Adidas die menig fashionable voetje sierden, inmiddels wint de fashionsneaker terrein. Geen 'out of the gym' look: deze sneakers zijn een combinatie van sport en mode, sportief en tegelijkertijd vrouwelijk. Wij selecteerden de leukste fashionsneakers.

Nike Roshe Fragment Design 3 Schoenen Netherlands, Na al het sportgeweld zijn de fashionsneakers een fijne afwisseling. De modellen zijn nog steeds sportief, maar ogen eleganter doordat ze zijn uitgevoerd in fashionable materialen en printjes, met metallic details of bijzondere afwerkingen. Zo maakt het merk Woden gebruik van dierenprintjes en werkt Michael Kors met gouden details. Door sport en mode te mixen ontstaat een verrassende look.

Kopen Nike Air Max 2015 Dames Schoenen Zwart / Groen / Blauw Belgiƫ Verkooppunten De fashionsneaker is bovendien lekker draagbaar. Minder sportief is deze sneaker geschikt voor meer gelegenheden dan de 'normale' sneaker. Zelfs een zakelijke outfit met een blazer kan goed gecombineerd worden met een modieuze sneaker. Het blijft leuk om contrasten te zoeken. Combineer dus, net als in de sneakers zelf, sportief met vrouwelijk. Draagt u sneakers, trek er dan een elegante top van soepelvallend materiaal bij aan. Een mouwloos vest of gilet en een hoedje maken de feminienelook helemaal compleet.

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]

Nike Roshe Fragment Design 3 Schoenen Netherlands