Nike Roshe Run FB Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Roshe Run FB schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 18 september 2015

Tijdens de internationale fashion weeks komen de gekste dingen voorbij. Van opvallende outfits tot artistieke make-up. Bloggers zijn een upcoming groep met een groot aanzien. Bloggers zitten front row, worden op de voet gevolgd door duizenden en zelfs wel miljoenen mensen. Grote merken zetten de grote kracht van bloggers in om het eigen merk bij de volgers bekend te maken. Merken sturen producten op naar de bloggers. Zij schrijven een artikel op hun blog en benoemen het merk. Daarnaast worden er samenwerkingen en evenementen georganiseerd.

Nike Roshe Run FB Schoenen Netherlands, Vandaag lichten we een aantal bloggers uit met een enorme passie voor fashion en beauty. Uit de enorme collectie van Assem.nl worden een aantal artikelen uitgekozen die perfect passen bij het stijltje van deze dames.

Chiara Ferragni


Nike Roshe Run FB Schoenen Netherlands Chiara Ferragni is de eigenaresse van het populaire blog: The Blonde Salad. Chiara heeft meer dan 4 miljoen! volgers op Instagram en heeft een eigen schoenen- en accessoireslijn. Inmiddels heeft de Italiaanse schone meer dan 6 miljoen! euro verdiend aan haar blog en schoenen. Chiara is de populairste blogger van dit moment. Haar stijl wordt gekenmerkt door het dragen van high end merken als Chanel, Moschino en Valentino. Ondanks de dure merken, is Chiara een stijlicoon voor vele vrouwen. Ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en houdt zich niet aan één bepaalde stijl.

Olivia Palmero

Deze dame kennen we van de spin off van the Hills, namelijk the City. Olivia werd neergezet als de mean girl van de serie. Niemand kon toen weten dat zij nu zo populair zou worden. In de tijden van the City had iedereen een hekel aan haar en was absoluut geen fan. Nadat de serie beëindigde, begon Olivia op te vallen met haar unieke stijl. Olivia’s kracht ligt bij het mixen van dure merken met Zara en Topshop. Door het grote succes als stijlicoon kon een blog niet achterblijven. Olivia heeft een succesvol blog gestart waar al haar passies voorbijkomen.

Negin Mirsalehi

Kopen Nike Air Max 2015 Heren Schoenen Grijs / Zwart / Groen / Blauw Belgium Store Nike Roshe Run FB Schoenen Netherlands Nederlands trots op het gebied van succesvolle bloggers. Met meer dan 2 miljoen! volgers op Instagram is zij echt de grootste. De knappe dame heeft diverse samenwerkingen met grote merken op haar naam staan en een eigen team achter zich. Negin heeft een ongekende schoonheid en een eigen stijl. Ze reist de hele wereld over en zit front row bij de grote shows tijdens de internationale Fashion weeks. Negin heeft samenwerkingen gehad met Dior, Cartier en Forever21. Ze werkt alleen met merken waar zij achterstaat en die passen bij haar imago. Haar succes is enorm en groeit met de dag in de vorm van duizenden nieuwe volgers.

[Beeld: Assem.nl, Pinterest, Tekst: Dominique Brouwer]