Nike Roshe Run Print Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Roshe Run Print schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 08 juli 2015


Zoekt u nog een nieuwe zonnebril en vraagt u zich af welk model het beste bij uw gezichtsvorm past? Het vinden van de perfecte zonnebril is net als het vinden van de perfecte jeans. Door het grote aanbod lijkt het onmogelijk, maar de perfect match bestaat echt! Met deze tips shopt u een zonnebril die echt bij u past.

Nike Roshe Run Print Schoenen Netherlands, Tips om de juiste zonnebril te kopen
Allereerst een aantal basistips die u helpen om de perfecte zonnebril te shoppen:
– Trends zijn leuk, maar vraag uzelf af of de trend ook bij ú past.
– Zonnebrillen heeft u nooit genoeg. Voor elke mood of outfit een andere zonnebril! Nu past dat niet in ieders budget. Koop daarom liever een duurder, klassiek exemplaar, wat overal bij past.
– Kijk eens in uw garderobe welke kleuren u het meest draagt en kies een zonnebril die bij dit kleurenpallet past.


Welke zonnebril bij welke gezichtsvorm
Het vinden van de juiste zonnebril wordt een stuk makkelijker wanneer u rekening houdt met uw gezichtsvorm. Een algemene regel is dat een zonnebril met een tegenovergestelde vorm als uw gezicht, het beste staat. Een voorbeeld: heeft u een rond gezicht, kies dan voor een hoekig montuur. Lees hieronder de tips voor uw gezichtsvorm.

Nike Roshe Run Print Schoenen Netherlands Ovale gezichtsvorm
Mensen een ovale gezichtsvorm hebben mazzel. Men noemt dit het 'ideale gezicht', omdat de verhouding tussen lengte en breedte van het gezicht klopt. Alle zonnebrilvormen staan u goed!

Rond gezicht
Heeft u een rond gezicht, let dan op de dikte van het montuur. Een zonnebril kan gauw 'te zwaar' worden, ga dus liever voor een fijn montuur. Qua vorm kiest u best voor een hoekige zonnebril.


Vierkante gezichtsvorm
Verzacht de trekken van uw gelaat door voor een ronde of ovale zonnebril te kiezen. Ook het klassieke pilotenmodel zal u goed staan, omdat deze vorm uw gezicht visueel langer maakt. Een model wat onderaan randloos is, zal uw gezicht verlengen.


Gezicht in driehoek of peervorm
Uw gezicht is het breedst bij de kaaklijn en dus kunt u het beste kiezen voor een zonnebril die een accent legt op de ooghoogte. Ga voor een vlindervormig model of een vintage zonnebril.

Nike Roshe Run Print Schoenen Netherlands
Hartvormig gezicht
Als uw gezicht bovenaan het breedst is, brengt u balans aan door te kiezen voor een pilotenbril. Deze zal de kaaklijn visueel verbreden. Zonnebrillen waarbij de aanzet van de pootjes onderaan de glazen zit of een exemplaar wat bovenaan randloos is, zijn ook een goede optie.

Diamantvormig gezicht
Om uw gezicht rond ooghoogte visueel te verbreden, zal een vintage zonnebril met accenten bovenaan of een vlindermodel u goed staan. Of kies voor een rond model, dat maakt uw gezicht minder spits.

Rechthoekige gezichtsvorm
Een recht gezicht maat u minder hoekig door een ronde of ovale zonnebril te dragen. Een rechte, strakke bril kan echter ook, deze kan uw gezicht korter maken. Of ga voor een groot model om de ruimte tussen jukbeenderen en montuur kleiner te maken.

Nike Roshe Run Print Schoenen Netherlands
Passen, passen, passen...
Gaat u een nieuwe zonnebril kopen? Neem dan vooral een vriend(in) mee voor goed advies. De zonnebril staat immers op uw neus, dus is het best lastig om te beoordelen of deze goed staat. Een selfie maken kan ook helpen. Neem in ieder geval rustig de tijd een probeer een aantal zonnebrillen. Passen dus!

Kopen Nike Air Max 2015 Heren Schoenen Zwart / Groen / Blauw Belgiƫ Winkels PS in dit artikel hebben we zonnebrillen uit de collectie van TOMS gebruikt. Goed nieuws: in de unieke TOMS pop-up store in Rotterdam is de gehele collectie TOMS te koop, ook de zonnebrillen. Hier kunt u naar hartelust alle modellen uitproberen en uw perfecte zonnebril shoppen!

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]