Nike WMNS Roshe Run Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike WMNS Roshe Run schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 20 mei 2015

Marsala is uitgeroepen tot de modekleur van 2015. De naam roept misschien vraagtekens op, maar de kleur zelf is niet nieuw. We kenden hem al onder namen als bordeaux of maroon. Echter anno 2015 heet de modekleur marsala. Deze prachtige diepe en veelzijdige kleur kan gedragen worden door zowel mannen als vrouwen en is ook goed draagbaar in de lente.

Nike WMNS Roshe Run Schoenen Netherlands, De naam van de modekleur komt van Marsala, een stadje op Sicilië. Het staat bekend om de wijn met dieprode kleur die er vandaan komt: Marsala-wijn.

Marsala lijkt misschien een kleur voor de herfst of winter, maar het donkerrood is ook prachtig in de lente en zomer. Een jurkje krijgt meteen een elegante vrouwelijke uitstraling in marsala. Mannen kunnen items als pantalons, shorts of schoenen dragen in deze kleur.

Nike WMNS Roshe Run Schoenen Netherlands Marsala is gemakkelijk te combineren met uiteenlopende kleuren. Veilige keuzes zijn zwart, wit en grijs. Spannender wordt het door marsala ton sur ton te dragen of te combineren met bijvoorbeeld ijsblauw, khaki of beige. Liefhebbers van kleur combineren marsala met geel of oranje.

Laat u inspireren door de afbeeldingen. Wij selecteerden ook de mooiste items in marsala, voor mannen en vrouwen.

Kopen Nike Air Max 180 QS Heren Renschoenen 626960 175 Wit Goud Belgium Outlet

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]