Nike Zoom Pegasus 31 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Zoom Pegasus 31 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 01 april 2014

Nike Zoom Pegasus 31 Schoenen Netherlands, Bent u ook fan van het merk TOMS na het lezen van het indrukwekkende interview in ons berry! magazine? (lees: berry! magazine). Heeft u altijd al een paar customized schoenen willen hebben? Kom dan aanstaande zaterdag, 5 april, naar onze winkel aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam. TOMS organiseert deze dag het Style Your Sole evenement. Koop tijdens dit evenement een paar TOMS en laat kunstenaar Tymon Ferenc de Laat er een uniek paar schoenen van maken. Eigen input gedurende het customizen van de schoenen is altijd welkom. Hoe dan ook, u helpt een kind in nood. Voor elk paar dat u koopt, geeft TOMS een paar nieuwe schoenen aan kind in een ontwikkelingsland. One for One®.


Nike Zoom Pegasus 31 Schoenen Netherlands Style Your Sole - Hillegersberg

Mocht u op zaterdag 5 april niet in de buurt zijn van onze winkel in Rotterdam centrum, geen probleem! Zaterdag 12 april bent u namelijk van harte welkom in onze winkel aan de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg, want dan wordt het Style Your Sole evement in deze winkel georganiseerd. Ook hier kunt u uw TOMS laten customizen door onze kunstenaar.

Agenda Style Your Sole evenement:

Zaterdag 5 april:

Nike Zoom Pegasus 31 Schoenen Netherlands Van den Assem Schoenen
Aert van Nesstraat 42-50
3012 CB Rotterdam-Centrum

Zaterdag 12 april:

Kopen 2015 Nike Air Max 90 87 HYP PRM Dames Schoenen Mint Groen Belgium Outlet Van den Assem Schoenen
Bergse Dorpsstraat 59
3054 GB Rotterdam-Hillegersberg

Nike Zoom Pegasus 31 Schoenen Netherlands