Nike Zoom Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Zoom schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 25 oktober 2014

Nike Zoom Schoenen Netherlands, De herfst doet zijn intrede en alle kleuren verdwijnen langzamerhand uit het straatbeeld. Tijd voor wat meer kleur in uw leven! Een unieke ervaring van teen tot top in een knallende kleur nodig? Een Njoy Bluetooth mini speaker cadeau is een perfect begin. Want zeg nu zelf, shoppen voor een paar winterwarme, klassieke laarzen of sneakers met wol gevoerd, zal een stuk leuker worden als u weet dat u hierbij een mooi cadeau ontvangt. Bij aankoop van een artikel met een minimale waarde van € 199,95 ontvangt u namelijk de Njoy Bluetooth mini speaker t.w.v. € 59,95 cadeau.

Kopen 2015 Hot Nike Air Max 87 Thea Flyknit Heren Schoenen Renschoenen Blauw Fluorescent Groen Belgiƫ Winkels Actievoorwaarden:

  1. Voor deze actie geldt: OP = OP.
  2. Bij retourzending van de bestelling zonder bijgevoegde gift wordt een bedrag van €59,95 verrekend met de terugbetaling. Dit geldt ook voor in de winkels. Brengt de klant zijn gehele aankoop terug, dan moet de speaker ook terug, brengt de klant 1 paar terug en houdt hij de rest, dan mag hij de speaker houden.
  3. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of afgeprijsde artikelen.

Nike Zoom Schoenen Netherlands